Digitale beveiliging

Wat zet jouw bedrijf op scherp? Misschien is een datalek of cyberaanval jouw ergste nachtmerrie. Digitale beveiliging voorkomt een hoop ellende.

Jouw digitale omgeving in veilige handen

Digitale beveiliging, ofwel cybersecurity, beschermt jouw computers, netwerken, systemen en gegevens. Het houdt jouw digitale omgeving in veilige handen. Informatie blijft vertrouwelijk en beschikbaar. Dat is belangrijk, omdat elk bedrijf vatbaar is voor aanvallen van buiten- of binnenaf.

  • 24/7 servermonitoring
  • Elke e-maillink beveiligd
  • Back-up van jouw data
Wij zijn trots op onze lokale samenwerkingen:

Hoe wij te werk gaan

Wil je aan de slag met digitale beveiliging? Dat is in 5 stappen geregeld. Van eerste contact tot succesvolle samenwerking.

01 Aanvraag doen

Heb je interesse in onze diensten? Neem contact op door te bellen, mailen of het formulier in te vullen.

02 Consultant spreken

Onze consultant neemt contact met je op. Hij hoort jouw wensen aan. We maken een afspraak.

03 Advies uitbrengen

Voor onze afspraak zetten wij een advies op papier. Gericht op jouw situatie, vanuit onze expertise.

04 Akkoord? Aan de slag!

Ben je het hiermee eens? Dan staan we klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

05 Project inplannen

We plannen de werkzaamheden in. Natuurlijk hoort er ook nazorg bij. Jouw IT is vanaf nu goed geregeld!

Vorige Volgende
Support klant Hermac

Samenwerken met Hermac

Wist je dat een hacker gemiddeld een half jaar binnen is, voordat deze toeslaat? Laat dat niet gebeuren. Houd grip op jouw systemen. Bijvoorbeeld met 24/7 monitoring of patch management. Hiermee worden jouw systemen dag en nacht gecontroleerd op afwijkingen. Zo blijft het up-to-date. Gaat er iets mis? Dan is een goede back-up het vangnet.

Elk bedrijf werkt op een andere manier. Dat vereist een maatwerk IT-oplossing. Wat wil jij bereiken? Laten we jouw digitale beveiliging opschroeven!

Veelgestelde vragen

Is mijn organisatie wel veilig?

Dit kunnen wij bepalen aan de hand van een security check. Hierbij beoordelen we jouw complete ICT-omgeving op verschillende beveiligingspunten. Denk hierbij aan de beveiliging van jouw werkplek, server/cloud omgeving of het netwerk.

Welke maatregelen kan ik nemen tegen phishing mails?

Een belangrijke tool tegen phishing mails is Microsoft 365 Defender.
Deze tool scant links in jouw mail op ransomware en andere andere zero-day-bedreigingen. Linkjes in mails worden hiermee beveiligd geopend, waardoor phising links kunnen worden gestopt en gecontroleerd.

Hoe kan ik mijn werkplek goed beveiligen?

Om jouw werkplek goed te beveiligen, dient deze altijd up-to-date te zijn. Hiervoor adviseren wij de Hermac RMM en Patchmanagement tool te gebruiken. Daarnaast is een endpoint protectie (antivirus) belangrijk. Daarvoor bieden wij de werkplekbeveiliging van Sophos aan.

Wat heb ik nodig om mijn server te beveiligen tegen cyberaanvallen?

Met de Sophos Manage Detect Response dienst kan jouw server 24/7 worden beveiligd. Naast dat er 24/7 medewerkers van Sophos onregelmatigheden op jouw netwerk controleren, heeft deze dienst ook een CryptoGuard toevoeging. Deze dienst scant op ransomware en kan deze in veel gevallen stoppen bij een onverhoopte uitbraak.

Is MFA/2FA echt nodig om mijn bedrijfsdata te benaderen?

Als jouw data veilig benaderd dient te worden, is er maar één antwoord op deze vraag en dat is: ja. Een netwerk zonder tweede verificatiestap is met de huidige technieken (bijvoorbeeld AI) simpelweg niet meer veilig.